Storlien / Storvallen

Vi leier ut 4 frittstående hytter på Storvallen, ca 4 km øst for Storlien.  Hyttene ligger fint til med skiløyper og snøscooterløyper rett utenfor døren. Kort avstand til Nabocash (400 meter), Storlien sentrum (5km) og Storlien Park Alpin (5 km). Hyttene har sengeplasser til 6 personer.

Gjester som kommer fra Norge finner hyttene på høyre side, ca 4 km fra Storlien retning Åre (250 m etter Eurocash). Gjester som kommer fra Åre retning Storlien finner hyttene til venstre for E14, 250 meter før Eurocash

Storlien / Storvallen har et mangfoldig aktivitetstilbud sommer som vinter.

Vinter

Om vinteren er Storlien et eldorado for den som liker å kjøre snøscooter ( merkede leder),eller kjøre slalåm. Man kan også nyte lange dager i skiløypa i oppkjørte løyper- lysløype- i umiddelbar nærhet, eller man kan velge avslappende soltimer i hytteveggen, eller ettermiddagsturer innover fjellet med skuter.

 

Sommer / Høst

Om sommeren og høsten byr området på rike muligheter for jakt og fiske (20-30 fiskevann), ridning i Storlien fjellene, samt lange turer i praktfullt terreng mot Storulvan, Rundhaugen, Blåhammaren, og mot Sylene i Norge. Ønsker du å benytte hyttene i forbindelse med rypejakt og bor i Norge, så finnes alt av informasjon om hva du må gjøre under «linker».

Bedrift

Vi kan også være behjelpelig med leie av møterom og aktiviteter for firma som ønsker å benytte seg av våre hytter i forbindelse med møter/samlinger. Send da en forespørsel på mail, så skal vi sørge for at de ansatte får en uforglemmelig opplevelse.